Om Nordbo

Når solen langsomt forsvinder bag træerne og aftenen titter frem, så sker der noget særligt på Kalvebod Brygge. Duften af friske råvarer og eksklusive ingredienser spreder sig i køkkenet og ud på gaden, når dørene åbnes til Restaurant Nordbo. Her kan du nyde et aftensmåltid med dine nærmeste alle ugens dage.

Hos restaurant Nordbo er der hyggeligt, roligt og hjertevarmt. Det er det perfekte sted at koble af fra hverdagens gøremål. Er du blevet fristet af menuen, så kan du booke dit bord med det samme.

Som en del af Scandic Spectrum modtager vi mange hotelgæster i det daglige, men også gæster fra gaden finder deres vej ind til bordene for at se, hvad vores menu kan. Vi er et levende bevis på, at simple råvarer og store smagsoplevelser sagtens kan forenes. Vi eksperimenterer og gør klassikerne endnu bedre, hvad enten det er vores pizza, fiskeretter eller desserter.

Du kan også booke plads til et større selskab, hvis du skal holde fødselsdag, konfirmation eller andet. Ved booking af selskaber, skal du kontakte: meeting.spectrum@scandichotels.com

Vi glæder os til at se dig på Restaurant Nordbo.